Velkommen!

Haugesund nordre misjonskirke ønsker deg varmt velkommen i vårt fellesskap! Vi er en lokal kirke plassert midt i nordre bydel, en generasjonsmenighet med et ekstra fokus på barn og ungdom. Vi vil være en kirke for hele livet der Jesus Kristus forvandler - meg, deg og hele verden. Vår visjon er å gjøre Jesus tydelig! Menigheten er en del av Misjonskirken Norge.

 

Koronaviruset og annerledes menighetsliv (oppdatert info 15.6.2020)

På grunn av pandemien med koronaviruset og retningslinjer som er pålagt av Folkehelseinstituttet, norske myndigheter og Misjonskirken Norge stengte vi 12. mars 2020 alle gudstjenester, samlinger og aktiviteter i Haugesund nordre misjonskirke. Fra og med 15. juni åpnes det opp for samlinger med opp til 200 personer, og det betyr at vi nå igjen inviterer til gudstjenester. Det vi må huske på er:

  • Maks 200 personer i kirka på gudstjeneste. 
  • Syke personer skal ikke delta på gudstjeneste.
  • Myndighetenes råd om smittevern skal gjennomføres.
  • 1 meter avstand til andre personer på gudstjenesten (gjelder ikke personer i samme husstand).
  • Ansvarlig arrangør fører oversikt over hvem som er tilstede.

Åpning av aktiviteter for barn og ungdom, og andre aktiviteter og samlinger, følger myndighetenes og Misjonskirken Norges retningslinjer. Info her oppdateres fortløpende.

 

Gudstjenesten

Hovedsamlingen for Haugesund nordre misjonskirke er søndagens gudstjeneste som varer fra kl. 11.00 til ca. 12.30. Under gudstjenesten har barna eget opplegg på søndagsskolen Humla, og etter gudstjenesten samles vi alle sammen til kirkekaffe.

 

Kirkelige handlinger

I Haugesund nordre misjonskirke tilbyr vi kirkelige handlinger som barnevelsignelse, dåp, konfirmasjon, vielse og begravelse. Ta kontakt med pastor for mer informasjon.

 

Barn og unge

Humla

Humla er søndagsskolen for barna mellom 0 og 14 år. Samles på gudstjenesten på søndager kl. 11.

Speideren

Speiderne samles på mandager kl. 18.00-19.30. Haugesund nordre MSK er tilsluttet Misjonskirken Speiderkorps (MSK) som tilhører Norges Speiderforbund (NSF). I perioden april - oktober møtes vi ved Solandsbakken barnehage og har møtene ute i skogen. Vinterhalvåret er vi inne i kirka. Diverse informasjon deles i facebook-siden Haugesund Nordre MSK Speidergruppe og facebook-gruppen Haugesund nordre msk.

Kontaktperson for småspeideren (2.-4. klasse): Olga Helene Eidsvåg, mobil 412 46 179.

Kontaktperson for storspeideren (5. klasse og oppover): Helge Boye, mobil 478 92 842.

Super-Onsdag

Super-Onsdag er et tilbud for barn og tweens som liker musikk, sang, crew og teknikk, lek og moro. Andakt og kveldsmat er også fast på programmet. Super-Kids (5 år - 4. klasse) er kl. 18-19. Super-Tweens (fra 5. klasse) er kl. 18.30-20. Kontaktperson er Magni Aasebø Valen, mobil 473 68 980.

Konfirmasjon

Vi har konfirmasjon for ungdommer i 9. klasse. Vi bruker konfirmasjonsopplegget Tentro.

UNG

Ungdomsarbeidet UNG møtes fredager kl. 20-23. Åpent fra 8. klasse og oppover. Stikkord er godt fellesskap, leker og underholdning, andakt, kiosk og mye moro!

Nordre Media

Nordre Media er for ungdommer som liker lyd, lys, bilde, web-design, film etc. Nordre Media arrangerer LAN 2-3 ganger i året.

 

Andre møtepunkter og grupper

Mandagstreff

Mandagstreff er annenhver mandag kl. 12.00-13.30. Andakt, sang, vitnesbyrd, åresalg, kaffe og et enkelt måltid.

Bønnekveld

Bønnekveld i Nordre hver mandag kl. 20-21.

Lovsangskoret

Lovsangskoret øver annenhver tirsdag kl. 19.45 - 22 (partallsuker).

Se tidspunkt for alle våre aktiviteter og arrangementer i kalenderen.

 

Kontor

Dag Vister Hansen, mobil 911 90 960

post@nordre.no

 

Historien

På slutten av 1970-tallet startet familier tilknyttet Haugesund misjonsmenighet (i sentrum av byen) kristent arbeid for barn og familier i nordre bydel. Engasjementet og arbeidet utviklet seg til en ny menighet som ble stiftet 6. desember 1979. Kirkebygget i Uradalsvegen ble etter stort dugnadsarbeid ferdigstilt i 1986.

Haugesund nordre misjonskirke tilhører, og har røtter i Misjonskirken Norge (tidligere Det Norske Misjonsforbund), som ble stiftet 8. juli 1884. Dette ble en landsomfattende menighets- og misjonsorganisasjon som var mer opptatt av hva kristne kunne være enige om enn hva man var uenig om. Misjonskirken Norges motto er derfor “Guds barns enhet og menneskers frelse”.

 

Image

Kontakt oss

Haugesund nordre misjonskirke
Uradalsvegen 3
5516 Haugesund

911 90 960

 Powered by Cornerstone